| Halételek | |
| Ponty halászlé belsőséggel | 1390,- |
| Harcsa halászlé ponty belsőséggel | 1690.- |
| Ponty rántva petrezselymes burgonyával | 1590,- |
| Fogasfilé roston citromos barna vajjal, petrezselymes burgonyával | 1980.- |
| Posírozott fogasfilé kapros rákraguval és házi galuskával | 2200.- |
| Egészben sült sülő ropogós steakburgonyával és tartár mártással 1 dkg | 60,- |
| Pisztráng fűszerköntösben ropogós steakburgonyával és kevertsalátával | 2200- |
| Harcsapaprikás kapros juhtúrós csuszával | 1790.- |
| Harcsafilé rántva majonézes burgonyasalátával | 1790.- |
| Lazac szelet roston kolozsvári szalonnába göngyölt spárgával, petrezselymes burgonyával és hollandi mártással | 2200,- |
| Pangasius csípős kagylómártással és steakburgonyával | 1790.- |
| Pangasius csíkok sörtésztában rizzsel és tartármártással | 1590.- |
| Vörös tonhalszelet roston hordóburgonyával, spárgával és tárkonyos vajmártással | 2600.- |
| Királyrák nyárs fokhagymás paradicsomos raguval és petrezselymes vajasburgonyával | 2400.- |
| Spagetti kapros tejszines rákraguval | 1390.- |
| Spagetti fokhagymás paradicsomos kagylóval | 1390.- |
2009. április 14., kedd
Halételeink
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése